Verwarming

Bij Rentair huurt u snel en goedkoop een mobiele, oliegestookte (mazout) of elektrische verwarming. Onze jarenlange ervaring met verhuur, installatie en onderhoud van mobiele verwarming, garandeert u een goed advies en een oplossing op maat voor uw klimaatbeheersingsprobleem.


Rwo 185

Mobiele verwarming of verwarmingstoestellen huren?

Een elektrisch verwarmingstoestel of andere mobiele verwarming huren is een snelle en relatief goedkope oplossing, U bespaart hoge aanschaf- en onderhoudskosten en uw klimaatprobleem wordt snel en vakkundig opgelost. Een oliegestookte (mazout-) verwarming of een elektrische verwarming huren is erg interessant. Deze toestellen zijn namelijk relatief klein, maar hebben toch een hoge warmte-capaciteit van 3 kW tot 400 -kW, afhankelijk van het type verwarming.

Rentair beschikt over een groot gamma elektrische en olie-gestookte verwarmingstoestellen in verschillende vermogens. Indien gewenst kunt u bij Rentair ook aggregaten voor bijkomende elektriciteitsvoorziening in combinatie met mobiele verwarming huren.

Is een verwarmingstoestel huren voor u de beste oplossing?

Een mobiele verwarming is direct inzetbaar, robuust en verplaatsbaar. Wilt u één of meer van de onderstaande problemen oplossen, dan is een verwarming huren voor u een uitstekend idee. Rentair is daarbij uw specialist.

  • U bent op zoek naar tijdelijke verwarming van kleinere tot zeer grote ruimtes zoals kantoren, fabriekshallen, werven, opslaghallen en feesttenten.
  • U wilt verwarming huren voor een kantoor, ziekenhuis, rusthuis, productie- of opslagruimte waar tijdelijk geen verwarming beschikbaar is.
  • U wilt een bouwwerf verwarmen tijdens de koude periodes in de herfst, winter en vroege lente.
  • Uw verwarmingsinstallatie is tijdelijk niet beschikbaar of bruikbaar door bijvoorbeeld een renovatie.

Waarom verwarming huren bij Rentair?

Deskundigheid en expertise.

Voor grotere projecten en werven werken we samen met onze partner om u de meest efficiënte oplossing te bieden voor uw tijdelijke klimaatprobleem. Zo kunnen we u altijd de meest efficiënte oplossing bieden.

Objectieve analyse van uw klimaatprobleem.

Rentair vertelt het u eerlijk als we de optimale oplossing voor uw klimaatbeheersing niet of niet afdoende kunnen bieden. Het belang van u als (trouwe) klant en een deskundige analyse staat bij Rentair voorop. Wij hechten veel belang aan onze reputatie en zijn dan ook leverancier van één van de meest toonaangevende bedrijven in België.

Meer weetjes:

  • En een laatste vraag: wist u dat er in sommige situaties aanzienlijke besparingen mogelijk zijn als ventilatoren in combinatie met verwarmingstoestellen worden gebruikt?
  • En wist u dat vloeren sterk beschadigd kunnen raken als luchtslangen niet boven de vloer worden opgehangen?
  • Wist u trouwens dat tot 30% brandstof bespaard kan worden door de verhuur van verwarmingstoestellen die binnen worden geplaatst? Dat scheelt enorm in de kosten!

Tevens biedt Rentair

  • Een snelle levering, installatie en onderhoud door ervaren professionals.
  • De laagste prijs in België, met interessante aanbiedingen.
  • Bij Rentair is de klant nog steeds koning.

Interesse in onze verwarmingstoestellen? Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!