Toepassingen split airconditioners

Te hoge temperaturen in uw server ruimte, datacentrum, woonzorgcentrum, TV Studio, kantoor of andere ruimte ?

Rentair heeft een uitgebreid gamma van split airconditioners die bijna overal ingezet kunnen worden dankzij onze innovatieve oplossingen en jarenlange ervaring.

Snelheid
en flexibiliteit zijn de fundamenten van onze service.

Koelen server ruimte

In een kantoorgebouw in de haven van Antwerpen vielen de airco installatie van de server ruimte uit. Onderdelen lieten 2 weken op zich wachten. Rentair installeerde binnen de 6 uur na de oproep van de klant 2 mobiele split airconditioners.

Koelen Datacentrum

Bij een bank in Brussel werden de chillers die de klimatisatie van het gebouw verzorgden vervangen. Gedurende de renovatie zorgden 6 tweedelige verplaatsbare airconditioners van Rentair ervoor dat het datacentrum gelegen op het -2 niet oververhit geraakte.

Koelen woonzorgcentrum

In een woonzorgcentrum liet de renovatie van de airco installatie op zich wachten.


Koelen televisie studio

In een televisie studio kunnen de temperaturen flink oplopen door alle lampen en elektronische apparatuur.


Koelen kantoor

In afwachting van een nieuw kantoorgebouw contacteerde een bekende fabrikant van levensmiddelen Rentair voor de koeling gedurende de zomer van hun bestaande kantoren.

Koelen foto studio

In deze foto studio konden de modellen in aangename condities werken dankzij de mobiele airconditioners van Rentair.

Koelen bedrijfsgebouw

In dit bedrijfsgebouw konden de halffabrikanten op de juiste temperatuur gestockeerd worden gedurende de maand Juli met behulp van een 4-tal split airconditioners geinstalleerd door Rentair.


Koelen feestzaal

Gedurende een aantal weekenden organiseerden de eigenaren van deze feestzaal telkens aangenaam geklimateerde bruiloften dankzij de split airconditioners van Rentair.


Koelen winkel

Een landelijke keten van winkels contacteerde Rentair voor de koeling van de winkels waar geen vaste airco installatie aanwezig was.


Koelen opslag pharmaceutische producten

In een kritische toepassing leverden de toestellen van Rentair gedurende de zomer performante koeling.