Toepassingen monobloc airconditioners

Monobloc airconditioners zijn ideaal voor het snel koelen van kleinere ruimtes zoals kantoren, industriële gebouwen, magazijnen, winkelpanden, feestzalen, tenten en tijdelijke supermarkten. Beschikbaar in capaciteiten van 2,9 tot 4,5 kW

Airconditioning kantoor

De medewerkers van de binnendienst van een bedrijf genoten van het mooie uitzicht, maar minder van de warmte. Als de zon door de grote ramen van het kantoor schijnt, warmt het erg snel op omdat er geen airco installatie aanwezig is.

Om toch voor verfrissing te zorgen zonder grote werken, huurden ze een draagbare monobloc airco bij Rentair. Zonder veel plaats in te nemen en zo goed als geluidloos, houdt deze mobiele airco nu het hele kantoor heerlijk koel. De warme lucht verdwijnt via de flexibele buis naar de gang. Zo kan iedereen zich weer optimaal concentreren op de job.

Koelen thuiskantoor

Thuiswerken tijdens de zomer maar te warm in huis? Met een Rentair monobloc airconditioner krijg je elke ruimte snel koel zonder ingrijpende verbouwingen. De compacte monobloc airco’s zijn performant en toch makkelijk te verplaatsen. Zo kan je meerdere ruimtes koelen met één airco. Een fris kantoor overdag en een zalig koele slaapkamer ’s nachts. Heerlijk toch?

Met de geïntegreerde handvaten plaats je de airco waar je wil. Breng dan de flexibele buis achteraan dicht bij een open raam of deur om de warme lucht weg te blazen. Met een luchtslang van 1,5 tot 3 meter hoeft je airco ook niet pal naast het raam te staan.

Onze fluisterstille monobloc airco hoor je trouwens niet meer dan een moderne koelkast. Het blijft dus ook stil in je bureau of slaapkamer. Toch koelen ze de hele ruimte snel en efficiënt af.

Verkoelen EHBO ruimte

Mensen die onwel worden of even moeten bekomen hebben nood aan een frisse ruimte. In het vaccinatiecentrum in Brugge was een ruimte ingericht voor personen die na hun prik even moesten gaan liggen.

Om kostenefficiënt te werken werd gekozen voor een monobloc airco. Zo hoeft de ruimte niet de hele tijd fris gehouden worden, maar enkel wanneer het nodig was. Door de hoge performantie en dus snelle koeling van de Rentair Monobloc airconditioning werd het toestel pas aangezet als er iemand in de ruimte aanwezig was. Na een paar minuutjes was de EHBO ruimte lekker koel.

Zomerverfrissing apartement

Voor de oudere bewoners van een flat in Brussel werden de zomers onhoudbaar. Door de hoge ligging van het appartement zat de warmte snel binnen en zochten de bewoners tevergeefs naar verkoeling.

Ook hier bracht een handige monobloc de oplossing. Overdag werd de leefruimte op een aangename temperatuur gehouden en ’s nacht was er verkoeling in de slaapkamer. Door de ingebouwde thermostaat hield de airconditioning het appartement de hele dag fris zonder hard te moeten blazen. Het lage verbruik (1.35Kw; minder dan een koffiezet) was mooi meegenomen.