Toepassingen mobiele stookplaatsen

Tijdelijk probleem met de temperatuur ?

Soms loopt het even fout. Tijdens een hittegolf valt de airco in een woonzorgcentrum uit. De servers van een datacentrum gaan in alarm omdat de koeling niet meer werkt. De koudeketen van een voedingsbedrijf wordt bedreigd…

Problemen die snel opgelost moeten worden. Maar wat als de technici van de installateur ten vroegste binnen 3 weken kunnen langskomen?

Geen nood, we helpen u snel uit de problemen. Rentair is de specialist in verhuur van tijdelijke koeling. Met ons uitgebreid aanbod aan oplossingen voor airconditioning voorzien we snel een oplossing op maat.

Heeft u nood aan een tijdelijke airco in uw kantoorruimte? Moet er extra koeling zijn voor machines of processen? Wilt u de temperatuur in uw productiehal of opslagruimte onder controle houden?

We helpen u met plezier verder!

Verwarmen productieopslag VRT


Verwarmen woonzorgcentrum


Verwarming voor farmaceutisch concern


Verwarmen nieuw ziekenhuis


Noodverwarming studentenkoten


Verwarmen sporthal

Verwarmen kantoorgebouw in aanbouw


Verwarming tijdens renovatie schoolgebouw

Net zoals in televisiestudio’s is ook voor fotografen een ideale temperatuur vereist. Ondanks de vele lampen en andere apparatuur moet de warmte goed onder controle gehouden worden. Een aangename temperatuur voor de modellen en werknemers, maar zeker niet zo warm dat modellen ongemakkelijk voor de lens zitten.

Rentair beschikt over moderne en goed onderhouden split airco toestellen van verschillende formaten zodat we altijd de ideale airconditioning kunnen leveren. Voor een korte opdracht of voor een langere periode.

Verwarming productiebedrijf

Vernieuwing stookplaats sporthal en kantine

Interesse in onze mobiele stookplaatsen ? Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan !