Bevochtiging

Een te lage luchtvochtigheid kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid en ook voor sommige materiële zaken zoals houten vloeren, kasten en bepaalde muziekinstrumenten.

Lage luchtvochtigheid (<50 %) veroorzaakt veel ongemak, variërend van gebarsten lippen en een droge keel tot grotere problemen als luchtwegaandoeningen en ernstige hoest.

Rbw 500

Wacht dus niet te lang en huur een mobiele luchtbevochtiger bij Rentair als u merkt dat uw leefklimaat te droog is.

Bij Rentair huurt u snel en goedkoop een mobiele luchtbevochtiger. Onze jarenlange ervaring met verhuur, installatie én onderhoud van mobiele luchtbevochtigers garandeert u een goed advies en een oplossing op maat voor uw klimaatbeheersingsprobleem. Een mobiel luchtbevochtigingstoestel huren is een snelle en relatief goedkope oplossing

U bespaart hoge aanschaf- en onderhoudskosten en uw klimaatprobleem wordt snel en vakkundig opgelost. Een luchtbevochtigingstoestel huren is interessant. Een luchtbevochtiger is namelijk relatief klein maar heeft toch een hoge capaciteit om de relatieve luchtvochtigheid sterk te verhogen.

Is een luchtbevochtigingstoestel huren voor u de beste oplossing?


Waarom luchtbevochtiging huren bij Rentair?

Een mobiele bevochtiger is direct inzetbaar, robuust, en verplaatsbaar. Wilt u één of meer van de onderstaande problemen oplossen, dan is een luchtbevochtiger huren voor u een uitstekend idee. Rentair is daarbij uw specialist.

  • Bent u op zoek naar tijdelijke bevochtiging van kleinere tot zeer grote ruimtes zoals kantoren, fabriekshallen, werven, opslaghallen en feesttenten?
  • U wilt extra bevochtiging huren voor een huis, kantoor, ziekenhuis, rusthuis, productie- of opslagruimte?
  • Is uw klimaatbeheersing is tijdelijk niet beschikbaar of bruikbaar door bijvoorbeeld een renovatie?

Waarom Rentair?

  • Deskundigheid en expertise.
  • Snelle levering en installatie.

Interesse in onze bevochtigingstoestellen? Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!