Ons verhaal

Rentair is opgericht op 6-3-2008 en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist in de verhuur van mobiele toestellen voor de tijdelijke klimaatbeheersing.

We zijn een gespecialiseerd verhuurbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team van experten staat voor u klaar. Rentair verhuurt materialen direct via de webshop maar voert ook jaarlijks tientallen grote projecten uit zoals bijvoorbeeld de tijdelijke verwarming van het AZ St Maarten ziekenhuis in Mechelen, het Predikherenklooster in Mechelen en de airconditioning van supermarkten. Daarnaast verhuren we veel bouwdrogers, ventilatoren mobiele airconditioningtoestellen en elektrische kachels aan particulieren. Voor alle situaties met tijdelijke klimaatbeheersingsproblemen (te warm, te koud, te vochtig of te droog) is Rentair uw partner. Voor een overzicht van onze projecten klik hier.

Heeft u snel een oplossing nodig? Contacteer ons telefonisch op 0800-24544, via email info@rentair.be of boek uw mobiele airco, droger, luchtbevochtiger, verwarmingstoestel of ventilator in onze webshop.